The silver state – if you are Burning Man, you came to the right place

Munți, canioane, lacuri, păduri, drumuri interminabile, cascade, parcuri, văi, baraje, deșerturi. Roșii, albastre, verzi, gri, roze – toate formele de toate culorile sunt regăsite în Nevada. Statul cu relieful cel mai diversificat și cu peisajele cele mai spectaculoase.

De la Fly Geyser (Black Rock Desert) până la Valea Focului (Valley of Fire State Park), întâlnești nenumărate minuni ale naturii. Îți trebuie neapărat un card de memorie mare la aparat! Asta până ajungi în Las Vegas... acolo îți trebuie altul și mai mare.

You don't need much of an excuse to visit Las Vegas ...e adevărat.
Aici ai ocazia să te simți ca într-o peliculă de film, că e celebrul Casino, că e The Hangover, Weekend in Vegas, aici poți trăi orice gen mai puțin Ocean's Eleven, nu te sfătuim să încerci rolul lui George Clooney .... anyway you know what they say .... what happens in Vegas...just, please, be safe.
 

The next step is to sign up here or email us on This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  cutmypic 23  cutmypic 24  cutmypic 22

 

Ingrijire varstnici

Pozitia de „Care Assistant" presupune ingrijirea uneia sau mai multor persoane varstnice.
Activitatea se desfasoara la domiciliul persoanelor varstnice LIVE IN, in case rezidentiale sau aziluri LIVE OUT.
Urmariti filmul de mai jos pentru a intelege mai bine descrierea si responsabilitatile job-ului Care Assistant.
http://www.youtube.com/watch?v=2Gq7nkCYvAk&feature=related

Contractele se incheie pe durata nedeterminata.
Majoritatea contractelor se incheie pe 40 ore pe saptamana + posibilitate OVERTIME (ore suplimentare). 
LOCATIA   Anglia (Londra, Bournemouth).
BENEFICII 
1. Weekday £ 8,00/h
Salarizarea mentionata mai sus este pe 1h de munca pentru varianta live out. La variantele live in salarizarea variaza intre 1200-1600 lire sterline/luna, cu masa si cazare asigurata gratuit.
 
2. cazarea este asigurata (single sau shared room) iar costul acesteia variaza in functie de facilitatile dorite.
    In varianta LIVE IN cazarea este gratuita.

Prima saptamana va fi perioada de training, nefiind platita. In cursul acestei saptamani de training veti deprinde cunostinte cu privire la urmatoarele aspecte:
Moving and handling
Medication
Dementia Awareness
Basic Life Support
Safeguarding Adults
Infection Control (catheter care and stoma care)
Company policies and procedures
Health and Safety
Fire Safety

3. contract pe o perioada nedeterminata cu posibilitate de incetare de ambele parti cu respectarea periodei de preaviz (contractele pot fi si pe 3, 6, 12 luni)

4. intocmirea documentatiei in vederea obtinerii actelor doveditoare pentru statutul D-voastra pe teritoriul UK. Costurile impuse de obtinerea documentelor necesare vor fi suportate de catre D-voastra. Aceste cheltuieli sunt:
• CRB £50.00
• ISA £6.00
• First Uniform £15.00
• Administration Fee £25.00;

5. Asistenta la semnarea contractului de munca cu angajatorul, oferirea de informatii cu privire la conditiile de cazare si munca, precum si a informatiilor cu privire la statutul legal al aplicantului pe teritoriul Angliei;

6. Prezentarea procedurilor legale ce urmeaza a fi indeplinite in numele aplicantului de catre noi si partenerii externi si efectuarea inregistrarii aplicantului la institutiile britanice competente a emite documentele ce atesta dreptul legal de munca al acestuia pe teritoriul Angliei.

7. Consiliere referitoare la taxele si impozitele dumneavoastra pe toata durata contractului ;

8. Consiliere in vederea transportului : rezervare bilet avion, detalii despre cum sa ajungeti de la aeroport la angajator, mijloace de transport disponibile, costuri aferente fiecarei variante;

9. Orientation - pregatirea de plecare si revizuirea documentatiei

10. Suport atat din partea noastra cat si din partea partenerilor externi, pe toata durata desfasurarii contractului oferit in Anglia.

CERINTE
• limba engleza nivel mediu sau conversational;
• persoane cu varsta peste 25 de ani;
• permis de conducere (cat B) – reprezinta avantaj;
• experienta in domeniu nu este obligatorie. Poate insa reprezenta un avantaj calificarea in domeniul asistenta sociala, asistenta medicala, infirmerie, sora de Crucea Rosie etc.

Pachetul de servicii include:
• Intervievarea in vederea inscrierii in programul in Marea Britanie;
• Asistenta in vederea completarii dosarului (redactare cv si aplicatie, recomandari);
• Procesare dosar;
• Identificarea unei oferte, indeplinind conditiile minim garantate de catre acest program;
• Prezentarea detaliilor companiei angajatoare din Anglia, precum si a pozitiei pentru careaceasta companie a selectionat aplicantul in vederea sustinerii interviului;
• Organizarea interviului cu angajatorul si furnizarea detaliilor cu privire la sustinerea acestuia;
• Asistenta la semnarea contractului cu angajatorul;
• Prezentarea procedurilor legale ce urmeaza a fi indeplinite in numele aplicantului de catre noi si partenerii externi si efectuarea inregistrarii aplicantului la institutiile britanice competente a emite documentele ce atesta dreptul legal de munca al acestuia pe teritoriul Angliei, conform statutului;
• Consiliere in vederea transportului : rezervare bilet avion, detalii despre cum se ajunge de la aeroport la angajator, mijloace de transport disponibile, costuri aferente fiecarei variante;
• Orientation;
• Suport atat din partea noastra cat si din partea partenerilor externi, pe toata durata desfasurarii contractului;