Monday, 21 November 2011 07:51

Conservation

Written by
Rate this item
(4 votes)
 Locatii disponibile
Forest Inventory and Analysis (Washington, Oregon, California)
Environmental Education (Washington)
Urban Park Conservation (Oregon)
Timber Sale Planning and Design (Washington)
Forest Recreation Program (Utah)
 

Cu siguranta ai auzit macar o data cuvantul training/internship insa nu te-ai gandit in ce context iti poate fi folositor. Mai jos voi detalia ce inseamna un program de training/internship, care este scopul acestuia, cum poti aplica si in ce fel te poate ajuta in cariera.

Vezi feedback-ul candidatilor care au trait aceasta experienta
 
Acest program a fost conceput pentru a da sansa tinerilor ca tine, din toate tarile lumii, sa aiba acces la o pregatire intr-un mediu multicultural, alaturi de profesionisti care te indruma zi de zi, astfel incat sa poti afla cate putin din secretele unui business de succes din SUA. Programul de training/internship se bazeaza pe un plan prestabilit, este o practica on-the-job, astfel incat intr-o perioada determinata sa poti sa iti insusesti cat mai multe cunostinte si abilitati.
 
De ce sa alegi sa participi la un program de training/internship
-obtii experienta profesionala in unele dintre cele mai interesante si deosebite parcuri nationale din SUA
-un mare plus in CV-ul tau
-esti platit pentru intreaga perioada de training/internship
-trainingul este rotational, astfel incat nu esti blocat pe o singura pozitie si inveti lucruri noi din fiecare departament al companiei unde iti desfasori contractul
-faci parte dintr-o comunitate internationala
-iti faci prieteni noi
-iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si nivelul de limba engleza
-aplici cunostintele dobandite in tara ta si in viitoarea ta cariera
-in perspectiva unei cariere de succes nu ai nevoie de garantii ci de oportunitati.

Cine poate aplica
Vestea buna este ca acest tip de training/internship se poate realiza in mai multe domenii, astfel incat poate aplica orice persoana care isi doreste o noua provocare profesionala.
Conditia principala este sa fii student sau absolvent de facultate in unul dintre domeniile: Protectia mediului, Ecologie, Geografie, Agromontanologie, Silvicultura, Biologie

Durata program training/internship
Durata programului poate fi de la 4 luni de zile la maximum 18 luni. Dupa aceasta perioada, ai dreptul la o luna de calatorie pentru a te putea bucura din plin de frumusetea Americii.

Cum poti aplica
Pentru a aplica e suficient sa ne trimiti CV-ul tau. Astfel, o sa putem sa te incadram in cel mai potrivit program de training pentru tine. De restul de documente o sa ne ocupam impreuna pe parcurs. Te vom ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie atat in Romania, inainte de plecare, cat si pe perioada contractului in SUA.
 

Daca ti-am starnit interesul pentru acest tip de program, asteptam sa ne trimiti CV-ul la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si te vom contacta telefonic pentru a stabili urmatorii pasi.

Read 75599 times Last modified on Tuesday, 10 September 2019 08:07