Wednesday, 02 March 2011 13:31

Management Turistic

Rate this item
(3 votes)

SUA

Cu siguranta ai auzit macar o data cuvantul training/internship insa nu te-ai gandit in ce context iti poate fi folositor. Mai jos voi detalia ce inseamna un program de training/internship, care este scopul acestuia, cum poti aplica si in ce fel te poate ajuta in cariera.

Vezi feedback-ul candidatilor care au trait aceasta experienta
 

Acest program a fost conceput pentru a da sansa tinerilor ca tine, din toate tarile lumii, sa aiba acces la o pregatire intr-un mediu multicultural, alaturi de profesionisti care te indruma zi de zi, astfel incat sa poti afla cate putin din secretele unui business de succes din SUA. Programul de training/internship se bazeaza pe un plan prestabilit, este o practica on-the-job, astfel incat intr-o perioada determinata sa poti sa iti insusesti cat mai multe cunostinte si abilitati.

De ce sa alegi sa participi la un program de training/internship
- obtii experienta profesionala in unele dintre cele mai prestigioase companii din SUA
- un mare plus in CV-ul tau
- esti platit pentru intreaga perioada de training/internship cu o salarizare care incepe de la 7,25$/ora si care poate ajunge la 15$/ora
- trainingul este rotational, astfel incat nu esti blocat pe o singura pozitie si inveti lucruri noi din fiecare departament al companiei unde iti desfasori contractul
- faci parte dintr-o comunitate internationala
- iti faci prieteni noi
- iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si nivelul de limba engleza
- aplici cunostintele dobandite in tara ta si in viitoarea ta cariera
- in perspectiva unei cariere de succes nu ai nevoie de garantii ci de oportunitati.

Cine poate aplica
Vestea buna este ca acest tip de training/internship se poate realiza in mai multe domenii, astfel incat poate aplica orice persoana care isi doreste o noua provocare profesionala.
Conditia principala este sa fii absolvent de facultate in unul dintre domeniile: Turism Servicii, ISE/ASE, Stinte Economice, Management, Marketing, Finante, Contabilitate, Comunicare, Relatii publice

Durata program training/internship
Durata programului poate fi de la 4 luni de zile la maximum 18 luni. Dupa aceasta perioada, ai dreptul la o luna de calatorie pentru a te putea bucura din plin de frumusetea Americii.

Cum poti aplica
Pentru a aplica e suficient sa ne trimiti CV-ul tau. Astfel, o sa putem sa te incadram in cel mai potrivit program de training pentru tine. De restul documentelor o sa ne ocupam impreuna pe parcurs. Te vom ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie atat in Romania, inainte de plecare, cat si pe perioada contractului in SUA.

Daca ti-am starnit interesul pentru acest tip de program, asteptam sa ne trimiti CV-ul la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si te vom contacta telefonic pentru a stabili urmatorii pasi.

EXPERIENCE BRINGS SUCCESS !

Read 15006 times Last modified on Tuesday, 10 September 2019 08:06