Wednesday, 02 March 2011 13:31

Management Turistic

Rate this item
(3 votes)

SUA

Cu siguranta ai auzit macar o data cuvantul training/internship insa nu te-ai gandit in ce context iti poate fi folositor. Mai jos voi detalia ce inseamna un program de training/internship, care este scopul acestuia, cum poti aplica si in ce fel te poate ajuta in cariera.

Vezi feedback-ul candidatilor care au trait aceasta experienta
 

Acest program a fost conceput pentru a da sansa tinerilor ca tine, din toate tarile lumii, sa aiba acces la o pregatire intr-un mediu multicultural, alaturi de profesionisti care te indruma zi de zi, astfel incat sa poti afla cate putin din secretele unui business de succes din SUA. Programul de training/internship se bazeaza pe un plan prestabilit, este o practica on-the-job, astfel incat intr-o perioada determinata sa poti sa iti insusesti cat mai multe cunostinte si abilitati.

De ce sa alegi sa participi la un program de training/internship
- obtii experienta profesionala in unele dintre cele mai prestigioase companii din SUA
- un mare plus in CV-ul tau
- esti platit pentru intreaga perioada de training/internship cu o salarizare care incepe de la 7,25$/ora si care poate ajunge la 15$/ora
- trainingul este rotational, astfel incat nu esti blocat pe o singura pozitie si inveti lucruri noi din fiecare departament al companiei unde iti desfasori contractul
- faci parte dintr-o comunitate internationala
- iti faci prieteni noi
- iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si nivelul de limba engleza
- aplici cunostintele dobandite in tara ta si in viitoarea ta cariera
- in perspectiva unei cariere de succes nu ai nevoie de garantii ci de oportunitati.

Cine poate aplica
Vestea buna este ca acest tip de training/internship se poate realiza in mai multe domenii, astfel incat poate aplica orice persoana care isi doreste o noua provocare profesionala.
Conditia principala este sa fii absolvent de facultate in unul dintre domeniile: Turism Servicii, ISE/ASE, Stinte Economice, Management, Marketing, Finante, Contabilitate, Comunicare, Relatii publice

Durata program training/internship
Durata programului poate fi de la 4 luni de zile la maximum 18 luni. Dupa aceasta perioada, ai dreptul la o luna de calatorie pentru a te putea bucura din plin de frumusetea Americii.

Cum poti aplica
Pentru a aplica e suficient sa ne trimiti CV-ul tau. Astfel, o sa putem sa te incadram in cel mai potrivit program de training pentru tine. De restul documentelor o sa ne ocupam impreuna pe parcurs. Te vom ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie atat in Romania, inainte de plecare, cat si pe perioada contractului in SUA.

Cat costa
Costul de program include documentele speciale pentru ambasada emise de catre Departamentul de Stat American, asigurarea medicala, contractul de training/internship, costurile administrative.
Vestea buna este ca de acest cost se poate ocupa BRD , care a elaborat un produs special pentru acest gen de program datorita colaborarii pe care o avem. In decursul anilor foarte multi candidati au beneficiat de acest produs si feedback-ul este unul excelent. Vei primi de la noi toata documentatia necesara iar BRD iti poate acoperi costul programului intr-un timp scurt si in conditii flexibile si avantajoase iar tu vei returna banii abia dupa ce te vei intoarce din SUA.

Costurile programului sunt dupa cum urmeaza:
 4 –   6 luni –  2600 $
 7 –  12 luni -  3100 $
13 – 18 luni – 3275 $

Taxe aditionale costului de program:
Bilet de avion
Taxa SEVIS – 180 USD
Taxa Ambasada SUA – 160 USD

Daca ti-am starnit interesul pentru acest tip de program, asteptam sa ne trimiti CV-ul la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si te vom contacta telefonic pentru a stabili urmatorii pasi.

EXPERIENCE BRINGS SUCCESS !

Read 11901 times Last modified on Wednesday, 14 October 2015 10:48